AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere hediye edildiğini görmek

Kahve falında tencere hediye edildiğini görmek

Kahve falında tencere hediye edildiğini görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, halsizleşeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında tencere hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında tencere hediye edildiğini görmek kazancının bol olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere hediye almak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, nazara geleceğine inanılır.

Kahve falında hediye tencere almak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere hediye etmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işaret eder.

Kahve falında hediye tencere görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş et görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Kahve falında tencerede çiğ et görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında tencerede et görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir