AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni televizyon aldığını görmek

Kahve falında yeni televizyon aldığını görmek

Kahve falında yeni televizyon aldığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni televizyon aldığını gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Kahve falında yeni televizyon aldığını görmek yolunun açık olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında televizyon aldığını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni televizyon görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir televizyon almak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yeni ev aldığını görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni kıyafet aldığını görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir