AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kıyafet aldığını görmek

Kahve falında yeni kıyafet aldığını görmek

Kahve falında yeni kıyafet aldığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hastalıklarının biteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet eder.

Kahve falında yeni kıyafet aldığını gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Kahve falında yeni kıyafet aldığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafet satın aldığını görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, huzurunun eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında kıyafet aldığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kıyafet aldığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kıyafet aldığını görmek maddi gücünün eksileceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, işlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kıyafeti aldığını görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir