AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine alamet eder.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kıyafet aldığını görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafet satın aldığını görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Kahve falında kıyafet aldığını görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kıyafet aldığını görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kıyafet aldığını görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulur.

Kahve falında bebek kıyafeti aldığını görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir