AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni televizyon görmek

Kahve falında yeni televizyon görmek

Kahve falında yeni televizyon görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yepyeni biri haline geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iyi bir kariyer edineceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında yeni televizyon gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Kahve falında yeni bir televizyon almak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yeni televizyon aldığını görmek insanlar tarafından sevileceğine, batıl amele rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni televizyon görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında televizyon almak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı televizyon görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında televizyon programı görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalettir.

Kahve falında televizyon kırdığını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında televizyonda kendini görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir