AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon aldığını görmek

Kahve falında televizyon aldığını görmek

Kahve falında televizyon aldığını görmek verimli işlere gireceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında televizyon aldığını gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında yeni televizyon aldığını görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon aldığını görmek adının ülke dışında yayılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında televizyonda kabeyi görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet eder.

Kahve falında televizyon tamir etmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında yeni bir televizyon almak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında televizyon masası görmek planların aksayacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında televizyon tamircisi görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon satın almak hayır ve bereketin artmasına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir