AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tarak almak

Kahve falında yeni tarak almak

Kahve falında yeni tarak almak mutlu olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeni tarak almak gördüyseniz:

  • Daha özgür, daha etkin olmak için aradığınız koşullar oluşabilir veya aradığınız bir şeyi ya da kimseleri bulabilirsiniz veya şansınızın dönmeye başladığı hissine kapılma olasılınız var.

Kahve falında yeni tarak görmek görgülü ve kültürlü olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yeni tarak almak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarak kırıldığını görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın rivayet eder.

Kahve falında erkek tarağı görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta tarak görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe tarak görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye tarak vermek sinirlerinin yıpranacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarakta bit öldürmek kendisini keşfedeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir