AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta tarak görmek

Kahve falında tahta tarak görmek

Kahve falında tahta tarak görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta tarak gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tahta tarak görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı tarak görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarak istemek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni tarak almak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak çok önemli noktalara geleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tarak temizlemek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında tarakta bit görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında tarak kaybetmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir