AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen yıkamak

Kahve falında sütyen yıkamak

Kahve falında sütyen yıkamak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sütyen yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında sütyen yıkamak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında külot sütyen görmek düşünmeden hareket edeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli sütyenler görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, zor durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında siyah sütyen almak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütyen takmaya çalışmak beddua ve ah alacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kendini sütyenli görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sütyenle görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir