AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı sütyen görmek

Kahve falında iç çamaşırı sütyen görmek

Kahve falında iç çamaşırı sütyen görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı sütyen gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Kahve falında iç çamaşırı sütyen görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına tabir olunur.

Kahve falında ten rengi sütyen görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen yemek gittikçe çıkmaza düşeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi sütyen görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sütyen görmek süzüleceğine, ağlayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık sütyen görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında renkli sütyen almak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi sütyen giymek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir