AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mavi araba görmek

Kahve falında yeni mavi araba görmek

Kahve falında yeni mavi araba görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, zararının büyük olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni mavi araba gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yeni mavi araba görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına inanılır.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek attığı adımların boşa gideceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulur.

Kahve falında yeni mavi elbise giymek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni araba satın aldığını görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir