AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk takımı görmek

Kahve falında koltuk takımı görmek

Kahve falında koltuk takımı görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Kahve falında koltuk takımı gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Kahve falında siyah koltuk takımı görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz koltuk takımı görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında koltuk takımları görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni koltuk takımı almak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında eve koltuk takımı almak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, zorlukların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski koltuk takımı görmek namının yürüyeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir