AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk takımları görmek

Kahve falında koltuk takımları görmek

Kahve falında koltuk takımları görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, elin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk takımları gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir.

Kahve falında kırmızı koltuk takımı görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı almak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil koltuk takımı görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski koltuk takımı görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk takımı almak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir