AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı koltuk takımı görmek

Kahve falında sarı koltuk takımı görmek

Kahve falında sarı koltuk takımı görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hataların telafi edileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı koltuk takımı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız da bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sarı koltuk takımı görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı aldığını görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk takımı görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil koltuk takımı görmek attığı adımların boşa çıkacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah koltuk takımı görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında koltuk takımı almak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işarettir.

Kahve falında mor koltuk takımı görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında koltuk takımını değiştirmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir