AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz koltuk altı görmek

Kahve falında temiz koltuk altı görmek

Kahve falında temiz koltuk altı görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz koltuk altı gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında temiz koltuk altı görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altını temiz görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı kılı görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarını koparmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir