AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kol çantası görmek

Kahve falında kırmızı kol çantası görmek

Kahve falında kırmızı kol çantası görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, iş ve mekan değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kol çantası gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kol çanta görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kol çantası görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına inanılır.

Kahve falında kol çantası bulmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Kahve falında deri kol çantası görmek ortak işlere gireceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi kol çantası görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında koluna çanta taktığını görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni kol çantası almak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına inanılır.

Kahve falında kol çanta görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir