AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kıyafet almak

Kahve falında yeni kıyafet almak

Kahve falında yeni kıyafet almak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, bununla yüceleceğine, hayatının iplerini eline alacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni kıyafet almak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yeni kıyafet bakmak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni alınmış kıyafet görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir kıyafet giymek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir kıyafet almak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeni kıyafet almak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafet aldığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeni kıyafetler bakmak tabiri caizse can bulacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir