Kahve falında yeni bir kıyafet almak

Kahve falında yeni bir kıyafet almak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir kıyafet almak gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında yeni kıyafet almak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir kıyafet almak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir kıyafet giymek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kişinin kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında yeni kıyafet denemek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kıyafetler bakmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yeni kıyafetler aldığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni alınmış kıyafet görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kıyafet satın almak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir