AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kıyafet bakmak

Kahve falında yeni kıyafet bakmak

Kahve falında yeni kıyafet bakmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kıyafet bakmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni kıyafetler bakmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işaret eder.

Kahve falında yeni kıyafet bakmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında kıyafetlere bakmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında nişan kıyafeti bakmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kıyafetlerine bakmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kıyafeti bakmak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafet bakmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, malından ve parasından olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine kıyafet bakmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir