AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni iş arkadaşı görmek

Kahve falında yeni iş arkadaşı görmek

Kahve falında yeni iş arkadaşı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yalan söylemeyeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yeni iş arkadaşı gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Kahve falında yeni iş arkadaşı görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir işe girdiğini görmek dış ticarete atılacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bi işe başlamak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir iş almak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni iş sahibi olmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Kahve falında yeni iş teklifi almak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni iş kurduğunu görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni işe başlamak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yeniden can bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir