AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni iş kurduğunu görmek

Kahve falında yeni iş kurduğunu görmek

Kahve falında yeni iş kurduğunu görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yeni iş kurduğunu gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Kahve falında yeni iş kurduğunu görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş kurduğunu görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının iş kurduğunu görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin iş kurduğunu görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir iş görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir iş kurmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir iş teklifi almak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni işyeri açtığını görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir