AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni işe başlamak

Kahve falında yeni işe başlamak

Kahve falında yeni işe başlamak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, helal rızka sahip olunacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hem de para kaybettireceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni işe başlamak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında yeni bi işe başlamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni işe başlamak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir işe başladığını görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir işe başlamak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerde işe başladığını görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işe başladığını görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya inanılır.

Kahve falında eski işyerinde işe başlamak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında işe başlamak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir