Kahve falında yeni bir iş almak

Kahve falında yeni bir iş almak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, fakirliğinin biteceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir iş almak gördüyseniz:

  • Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yeni iş teklifi almak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, dolayısıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir işe girmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Kahve falında yeni işe başlamak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir işe atanmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni iş görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni iş arkadaşı görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni işyerine taşınmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir işe başlamak paslı bir çiviye basabileceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir