AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bi işe başlamak

Kahve falında yeni bi işe başlamak

Kahve falında yeni bi işe başlamak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeni bi işe başlamak gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında yeni bir işe başladığını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir işe başlamak onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni işe başlamak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bi işe başlamak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okulda işe başlamak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hastanede işe başlamak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işe başlamak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işine geri başlamak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir