AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni iç çamaşırı görmek

Kahve falında yeni iç çamaşırı görmek

Kahve falında yeni iç çamaşırı görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, ailesinin de büyük olacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Kahve falında yeni iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Kariyeriniz veya sağlığınızla ilgili konularda önerilere açık olmanız durumunda yararlı bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında yeni iç çamaşır görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni iç çamaşırı almak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni iç çamaşırı görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, başarılarının sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında iç çamaşırı seçmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeği iç çamaşırıyla görmek kötü düşmana, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında krem rengi iç çamaşırı görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bilakis malının çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir