AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla görmek

Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, belaya ve derde düşeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla gördüyseniz:

  • Yaşam felsefenizde değişiklik oluşabilir.

Kahve falında iç çamaşırlı kadın görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında kadının iç çamaşırını görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırsız kadın görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında kadın iç çamaşırı giymek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalettir.

Kahve falında kirli kadın iç çamaşırı görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadını iç çamaşırıyla görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kadın iç çamaşırı görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, düşünceli ve dalgın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz beyaz iç çamaşırı görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir