AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe iç çamaşırı giymek

Kahve falında pembe iç çamaşırı giymek

Kahve falında pembe iç çamaşırı giymek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalettir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı giymek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Kahve falında pembe iç çamaşırı giymek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı almak dualarının gerçekleşeceğine, sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe iç çamaşır görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırı giydiğini görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah iç çamaşır giydiğini görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir