AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni havlu görmek

Kahve falında yeni havlu görmek

Kahve falında yeni havlu görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, büyük hatalar yapacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni havlu gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Kahve falında yeni havlu almak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni havlu görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeni beyaz havlu görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil havlu görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına havlu vermek huzurunu yerine getireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalettir.

Kahve falında havluya sarılmış görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dantel havlu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi havlu görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, onlara hayrının dokunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir