AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına havlu vermek

Kahve falında başkasına havlu vermek

Kahve falında başkasına havlu vermek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına havlu vermek gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında hamam havlusu görmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havlu peçete görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında el havlusu görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkanıp havluya sarılmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış havlu görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinden havlu almak takdir edileceği işler yapacağına, işlerinde bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havlu işlemek moralinin bozulacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işaret eder.

Kahve falında bebek havlusu görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir