AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantel havlu görmek

Kahve falında dantel havlu görmek

Kahve falında dantel havlu görmek zor ve kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işarettir.

Kahve falında dantel havlu gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Kahve falında dantelli havlu görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel havlu görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında havlu danteli görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında dantel tül görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dantel perde görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantel etek görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalettir.

Kahve falında yeşil dantel görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dantel gelinlik giymek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir