AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi havlu görmek

Kahve falında mavi havlu görmek

Kahve falında mavi havlu görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yaşamının tazeleneceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi havlu gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sevdiğiniz kişileri ilgilendiren konularda gerilimler yaşanabilir.

Kahve falında mavi havluya sarılmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi havlu görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk havlu görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi havlu satın almak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi banyo havlusu görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli havlu görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bunalacağına işaret eder.

Kahve falında mavi havlu almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine havlu vermek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir