AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil havlu görmek

Kahve falında yeşil havlu görmek

Kahve falında yeşil havlu görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yaklaşan güzel günlere, planlarının bozulacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, isabetli adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil havlu gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında yeşil havlu almak rızkından ve gelirinden olacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil banyo havlusu görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil havlu görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz havluya sarılmak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havlu ve bornoz görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında eski havlu görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başa havlu sarmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında ıslak beyaz havlu görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir