AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak patates görmek

Kahve falında sıcak patates görmek

Kahve falında sıcak patates görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kişinin esenlik bulacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, insan sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak patates gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Kahve falında sıcak patates görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Kahve falında sıcak bal görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan sıcak su görmek kazançlı bir adım atılacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak yumurta toplamak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında havayı sıcak görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işarettir.

Kahve falında birine sıcak ekmek vermek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak taze ekmek görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye işaret eder.

Kahve falında sıcak hissetmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir