AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan kedi görmek

Kahve falında yeni doğan kedi görmek

Kahve falında yeni doğan kedi görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, düşmanından kurtulmaya, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, rahatının yerinde olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan kedi gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yeni doğan kedi yavrusu görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan kedi görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişini görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan dana görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede yeni doğan bebek görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan buzağı görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan bir kardeş görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir