AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan buzağı görmek

Kahve falında yeni doğan buzağı görmek

Kahve falında yeni doğan buzağı görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, kendini bunu başaracağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan buzağı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yeni doğan buzağı görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş buzağı görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan bebeği öpmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, lüksüne de lüks katacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan bir kardeş görmek oldukça büyük başarılara, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin ağladığını görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği görmek rızıksız kalacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir