AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan kedi yavrusu görmek

Kahve falında yeni doğan kedi yavrusu görmek

Kahve falında yeni doğan kedi yavrusu görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sevdiği birine hediye alacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, işinde başarılı olacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Kahve falında yeni doğan kedi yavrusu görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğan kedi görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğan bebeği sevmek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğan tavşan görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğan bebeğini görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan oğlak görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir