AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan dana görmek

Kahve falında yeni doğan dana görmek

Kahve falında yeni doğan dana görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan dana gördüyseniz:

  • Daha önce denemediğiniz şeyler deneyebilir, görmediğiniz yerlere gidebilir ya da seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğan dana görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği yıkamak darp edileceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan tay görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğan güneş görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğini görmek insanların saygısının kazanılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebek bulmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğan köpek görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir