AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan bebeğini görmek

Kahve falında yeni doğan bebeğini görmek

Kahve falında yeni doğan bebeğini görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Kahve falında yeni doğan bebek görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan bebeğini görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebek sevmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuşmasını görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeği öpmek pek çok kişiyi idare edeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan erkek bebek emzirmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir