AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan bebeğin dişini görmek

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişini görmek

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişini görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişini gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde, iş yerinizde veya yakın çevre ilişkilerinizde rahatınızı veya verimliliğinizi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişini görmek yeni bir yol tutulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Kahve falında dişiyle doğan bebek görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin ağladığını görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan bebek sevmek birikiminin artacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebek bulmak işlerindeki bereketin kaçacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan bir bebeğin öldüğünü görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan bebeği öpmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir