AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş taktırmak

Kahve falında diş taktırmak

Kahve falında diş taktırmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, rızkından olacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında diş taktırmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, harama göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişe tel taktırmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş taktığını görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalet eder.

Kahve falında dişlere tel taktırmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, rahat rahat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz diş taktırmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, heveslerinin de azalacağına işarettir.

Kahve falında birinin diş taktırdığını görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında altın diş taktırmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş teli taktırmak bir sebeple çok zorlanacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir