AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerine tel taktırmak

Kahve falında dişlerine tel taktırmak

Kahve falında dişlerine tel taktırmak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hırsızlık yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında diş teli taktığını görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında diş teli taktırmak mal edineceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlere tel taktırmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında dişe tel taktırmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişine tel taktırmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında teli taktırmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tel taktırmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir