AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir işyeri açmak

Kahve falında yeni bir işyeri açmak

Kahve falında yeni bir işyeri açmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, düşmanına galip geleceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir işyeri açmak gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Kahve falında yeni iş açmak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir işyeri açmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinin kapısını açmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük işyeri açmak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi işyerini açmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ortak işyeri açmak eskisinden de iyi olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir işyeri açmak çok büyük atılımlar yapılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni evin kapısını açmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir