AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi işyerini açmak

Kahve falında kendi işyerini açmak

Kahve falında kendi işyerini açmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, kazançta zarar edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi işyerini açmak gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Kahve falında büyük işyeri açmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir işyeri açmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir işyeri açmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi işyerini açmak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinin kapısını açmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında ortak işyeri açmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni iş açmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orucu erken açmak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir