AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinin kapısını açmak

Kahve falında işyerinin kapısını açmak

Kahve falında işyerinin kapısını açmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, bazı konularda önayak olunacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerinin kapısını açmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Kahve falında işyerinin kapısını açmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir işyeri açmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir işyeri açmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi işyerini açmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni iş açmak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulur.

Kahve falında büyük işyeri açmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortak işyeri açmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalettir.

Kahve falında bir evin kapısını açmak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir