AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işyeri açmak

Kahve falında bir işyeri açmak

Kahve falında bir işyeri açmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir işyeri açmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında işyerinin kapısını açmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yeni iş açmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortak işyeri açmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında bir işyeri açmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere yorulmaktadır.

Kahve falında kendi işyerini açmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir işyeri açmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük işyeri açmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında oda kapısı açmak kazancın her daim artacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir