AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye kaka yapmak

Kahve falında bahçeye kaka yapmak

Kahve falında bahçeye kaka yapmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, para kazanmaya, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Kahve falında bahçeye kaka yapmak gördüyseniz:

  • Cana yakın, sempatik bir yapıdasınız.

Kahve falında bahçeye kaka yapmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kendisini eve kapatacağına işaret eder.

Kahve falında odaya kaka yapmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok kaka yapmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaka çiş yapmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kurtuluşu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta kaka yapmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leğene kaka yapmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında mutfağa kaka yapmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir