AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe yapmak

Kahve falında bahçe yapmak

Kahve falında bahçe yapmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, iyi bir kariyer edineceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bahçe yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Kahve falında bahçede banyo yapmak işlerin eski haline döneceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye kaka yapmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında bahçe temizliği yapmak asla gururundan ödün vermeyeceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işaret eder.

Kahve falında bahçe duvarı yapmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede iş yapmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye tuvaletini yapmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında bahçe yapmak kendisine olan güveninin artacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir