AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bilgisayar görmek

Kahve falında yeni bilgisayar görmek

Kahve falında yeni bilgisayar görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, arzularına kavuşacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bilgisayar gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeni bilgisayar almak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir bilgisayar almak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bilgisayar görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar temizlemek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar kullanmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayar kırıldığını görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk bilgisayar görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir