AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede fidan görmek

Kahve falında bahçede fidan görmek

Kahve falında bahçede fidan görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalettir.

Kahve falında bahçede fidan gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede fidan görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında soğan fidanı görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, işlerin düşeceğine inanılır.

Kahve falında fidanın yeşerdiğini görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tütün fidanı dikmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz fidanı görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına işarettir.

Kahve falında gül fidanı görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir