AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül fidanı görmek

Kahve falında gül fidanı görmek

Kahve falında gül fidanı görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, idealist davranacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, daha bir sevileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine alamet eder.

Kahve falında gül fidanı gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında gül fidanı dikmek üzüntülerinin biteceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı sökmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı sulamak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında gül fidanı görmek bereketin eksileceğine, her nimetin lezzetine varacağına inanılır.

Kahve falında gül fidanı almak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında gül fidanları görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğan fidanı görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir